ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Τραπεζαρίες

Δείτε και βρείτε ποικιλία από τραπεζαρίες σαλονιού και μπουφέ σε πολλά χρώματα και σχέδια. Μοναδικό desing, τέλεια εφαρμογή σε κάθε χώρο για κάθε γούστο και σε τιμές πλήρως Ανταγωνιστικές.

Τραπεζαρίες σε δρυς, τραπεζαρίες λάκα. Τραπεζαρίες με επέκταση για να προσαρμόζεται το μέγεθος όπως εσείς επιθυμείτε.

Η εταιρεία Έπιπλα Σώρρας με έδρα το Γαλάτσι, φροντίζει για εσάς από το 1983.

Με εμπειρία στο χώρο της επίπλωσης του σαλονιού. Δείτε κάποια κομμάτια-έργα μας στην κατηγορία τραπεζαρίες και επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε και που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.


Μπουφές

Επιλέξτε τον μπουφέ που επιθυμείτε, είτε ξεχωριστά, είτε σετ με την τραπεζαρία σας καθώς και το τραπέζι του σαλονιού σας. Συνδυάστε το με το έπιπλο τηλεόρασης καθώς και με τα ράφια της αρεσκείας σας.

Στην εταιρεία μας στο Γαλάτσι θα βρείτε τεράστια ποικιλία από έπιπλα για το σαλόνι.

Μπουφέδες για το σαλόνι, μπουφέδες για την τραπεζαρία.


Τραπεζάκια Σαλονιού

Επιλέξτε το τραπεζάκι σαλονιού που επιθυμείτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα επίπλων για το σαλόνι.

Τραπεζάκια σαλονιού με τζάμι ή ξύλο, καθώς και με συνδυασμού τζαμιού και ξύλου.

Η τελευταία λέξη της μόδας, μοναδική κομψότητα και άρτιος αποτέλεσμα για το σαλόνι σας. Συνδυάστε τα τραπεζάκια σαλονιού σε σετ με τραπεζαρία καθώς και καναπέδες.

Η εταιρεία Σώρρας Έπιπλα στο Γαλάτσι δίδει όλες τις λύσεις, για κάθε σπίτι, για κάθε χώρο, για γραφείο, εταιρείες και αίθουσες.


Πολυθρόνες

Πολυθρόνες για το σαλόνι, μπρεζέρες και καρέκλες υφασμάτινες, πολυθρόνες με επένδυση ξύλου δρυς ή οξιάς καθώς και τεράστια γκάμα με πολυθρόνες που εναρμονίζονται με κάθε χώρο.

Το εξειδικευμένο τμήμα μας, προτείνει μοναδικές λύσεις για κάθε χώρο.

Η εταιρεία Έπιπλα Σώρρας στο Γαλάτσι εξυπηρετεί, δημιουργεί και προτείνει ότι πιο ιδιαίτερο καθώς και κλασικό σε σχέση με τον χώρο σας.

λείπει φωτό


Το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας μας προτείνει διακόσμηση για κάθε χώρο. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε ακόμα ομορφότερο το σαλόνι σας, καθώς επίσης να αναδείξετε και μοναδικά τα έπιπλα σαλονιού. Κάθε έπιπλο για το σαλόνι αναδεικνύεται με πολλά όμορφα διακοσμητικά που προσφέρονται από την εταιρεία μας.

Ρίξτε μία ματιά στην κατηγορία έπιπλο και διακόσμηση