μπουφεδεσ-μπουφεσ σαλονι


Μπουφές NOTO-Μοναδικός μοντέρνος, σε χρώμα μοναδικό, με ανακλινόμενη πόρτα και συρόμενη. πορτάκια από λάκαBRAVO Μπουφές, μοντέρνος μπουφές - Πρόκειται για έναν μπουφέ που συνδυάζει διαφορετικά υλικά, δρυς, λάκα και plexy glass με φωτισμό στο κάτω μέρος του μπουφέ.ΟΤΤΙΜΟ Μπουφές μοντέρνος, ιδιαίτερος μπουφές με ιδιαίτερες και μοντέρνες γραμμές, διπλή πόρτα στο κέντρο του μπουφέ.Μπουφές Flat, δρυς, μοναδικό κομμάτι, ιδιαίτερος μπουφές, εντυπωσιακός και κοψίματα που ομορφαίνουν εξαιρετικά τον μπουφέ. Σοβαρό ύφος μπουφέ και ιδιαίτερα επιβλητικός με ιδιαίτερο designΜπουφές nuovo καρυδιά με ιδιαίτερο σχεδιασμό και συγχρόνως μεγάλο χώρο αποθηκευτικό χώρο στον συγκεκριμένο μπουφέ. Μοναδικές γραμμές σε κάθε μπουφέ, έτσι και στους μπουφέδες nuovo. Μπουφές ANTICO κλασσικός μπουφές, με από σχεδιασμό μα πάντα διαχρονικό κλασσικό στυλΜπουφές decor αποτελούμενος από 2 κομμάτια, ένα μεγάλο ερμάριο στο κάτω μέρος  και μεγάλο συρτάρι στο πάνω μέρος του μπουφέ. Ο συγκεκριμένος μπουφές πλαισιώνεται από δύο διάφανα δεξιά και αριστερά, από τζάμι-κρύσταλλο δίνοντας μία εντελώς διαφορετική αισθητική. 

 

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια, διευκρίνηση σε σχέση με τους μπουφέδες, με τις τιμές για κάθε μπουφέ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 Μπουφές Prado με συρόμενες πόρτες. Ο συγκεκριμένος μπουφές Decor προσαρμόζεται σε κάθε τραπεζαρία. Δένει μοναδικά με τον χώρο. Αποτελούμενος από τζάμι-κρύσταλλο ο συγκεκριμένος μπουφές.

Μπουφές Prado καρυδιάΜπουφές Fino δρυςΜπουφές Fino ΚαρυδιάΜπουφές maxx, που μοιάζει να ισορροπεί πάνω σε μία βάση λάκας, πόρτες και συρτάρια.Μπουφές Capri Μπουφέδες DolceΜπουφές Amore με καθρέπτηΜπουφές Mossa