τραπεζακια σαλονιου

Τραπεζάκι Δρυς ξύλο με ανοιγόμενο σερβιτόρο
Τραπεζάκι Δρυς ξύλο με ανοιγόμενο σερβιτόρο

Τραπεζάκια σαλονιού με ξύλο δρυς

Επιλέξτε το τραπεζάκι για το σαλόνι που επιθυμείτε. Ξύλινα τραπεζάκι, βοηθητικά τραπεζάκια, πολυμορφικά τραπεζάκια.

 

Τραπεζάκια σαλονιού από ξύλο

Τεράστια γκάμα. Δείτε τα όλα στο εκθεσιακό μας κέντρο επίπλων στο Γαλάτσι. Κάθε πολυμορφικό ξύλινο ή μεταλλικό τραπεζάκι. Για το καθιστικό ή το σαλόνι.

 

Τραπεζάκια Σαλονιού μεταλλικά

Κάθε τραπεζάκι σαλονιού με την επένδυση που θέλετε. Ελάτε στο κατάστημά μας να δείτε συνδυαστικές λύσεις για το σαλόνι. Μεταλλικά τραπεζάκι σαλονιού και τραπεζάκια με μέταλλο και ξύλο, ξύλο με μέταλλο και τζάμι.

Τραπεζάκια σαλονιού βοηθητικά, τραπεζάκια γυάλινα και vintage σε τιμές ασυναγώνιστες.bocca τραπεζάκι σαλονιού δρυς
bocca τραπεζάκι σαλονιού δρυς

 

Τραπεζάκι σαλονιού με δρυς, συρταράκι αποθήκευσης πραγμάτων. Βρείτε αυτό που επιθυμείτε στην εταιρεία επίπλων Σώρρας.

Στο εκθεσιακό μας κέντρο, στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία από τραπεζάκια σαλονιού-τραπέζια Σαλονιού, σε τιμές μεγάλου εύρους.

Πλήρως μοντέρνες επιλογές για κάθε σαλόνι σπιτιού ή γραφείου. Μοναδικά τραπεζάκια σαλονιού σε ποικιλία επένδυσης ξύλου και συνδυασμό ξύλου με τζάμι-γυαλί.

 

Μοναδικές προσφορές ''τρέχουν'' κάθε τόσο στην Επιχείρηση επίπλων Σώρρας.

 

Βρείτε μας εύκολα

Ρωτήστε μας τιμές, διαστάσεις, επιλογή χρώματος καθώς και επένδυση ξύλου για κάθε τραπεζάκι σαλονιού της αρεσκείας σας.

 

Τραπεζάκια σαλονιού-τραπεζάκια καθιστικού από γυαλί και ξύλο, έξυπνα κομμάτια και απολύτως μοντέρνα όπως και κλασσικά. Πλήρως λειτουργικά τραπεζάκια σαλονιού-καθιστικού σε μοναδικές τιμές. Επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαμορφώσετε το σαλόνι σας με τραπεζάκι σαλονιού.


Συνδυασμοί σε κάθε τραπεζάκι σαλονιού, με ποικιλία χρωμάτων, τζάμι, γυαλί, ξύλο μέταλλο. Μοναδικές τιμές στην Εταιρεία μας. Τραπεζάκια για σαλόνι-καναπέ. 

Ξύλο επένδυσης, δρυς, ελιά, λάκα, οξιά, βρείτε το τραπεζάκι που θέλετε για το σαλόνι σας, επιλέξτε το χρώμα, τις διαστάσεις και την καλύτερη τιμή.

Τραπεζάκι για το σαλόνι από υλικό επιλογής σας. Με τζάμι, με μέταλλο, ξύλο της επιθυμίας σας. Δείτε και επιλέξτε το τραπεζάκι που σας αρέσει.Τραπεζάκι σαλονιού με δρύινο σκελετό
Τραπεζάκι σαλονιού με δρύινο σκελετό

Bocca τραπεζάκι Σαλονιού, δρύινος σκελετός, κομψό αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε και συνθέσεις μοναδικές που ταιριάζουν με κάθε τραπεζάκι σαλονιού, πλήρως μοντέρνες.

 

Συνθέσεις σαλονιού

 

Ρωτήστε μας τιμή καθώς και διαστάσεις-χρώματα για κάθε τραπεζάκι σαλονιού

 

Βρείτε τραπεζάκια σαλονιού με συρτάρια. Μοναδικά έπιπλα σαλονιού σπιτιού ή γραφείου. Μοναδικές τιμές - Μοντέρνο desing


BRABUS ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΟΔΙ ΔΡΥΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ
BRABUS ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΟΔΙ ΔΡΥΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

BRABUS ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΟΔΙ ΔΡΥΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ. 

Ελάτε στην έκθεση επίπλων Σώρρας στο Γαλάτσι και βρείτε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στις καλύτερες τιμές.

Τραπεζάκια σαλονιού βοηθητικά μοντέρνα και κλασικά - μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και διαστάσεις.

Κάθε τραπεζάκι για το σαλόνι το φτιάχνουμε στις διαστάσεις που θέλετε., στο χρώμα που επιθυμείτε, με την επένδυση ξύλου της αρεσκείας σας. Φτιάξτο όπως θέλεις και μείωσε το κόστος.


Έξυπνα τραπεζάκια σαλονιού - Κομψά τραπεζάκια σαλονιού, πλήρως μοντέρνα. Όπως θα δείτε παρακάτω, διαθέτουμε τεράστια ποικιλία τραπεζιών σαλονιού για το σπίτι ή το γραφείο.

Τραπεζάκια με αποθηκευτικούς χώρους, τραπεζάκια που ανοίγουν και κλείνουν, συνδυασμούς από τραπεζάκια σαλονιού με ξύλο και τζάμι. Σε μοναδικές τιμές. Μην ξεχνάτε την καρτέλα με τις προσφορές μας σε κάθε έπιπλο. Παρακολουθείστε όλες τις προσφορές μαςΜοναδικές τιμές σε κάθε τραπεζάκι σαλονιού, από την εταιρεία μας


ΔΕΙΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ & ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ

Μοναδική ποικιλία σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές

Ελάτε στην επιχείρησή μας στο Γαλάτσι για να επιλέξετε το τραπεζάκι που σας αρέσει, στις διαστάσεις, στα χρώματα που θέλετε.

Μοναδικά έπιπλα για το σπίτι σας, το γραφείο σας.

Πλήρως κομψά τραπεζάκι σαλονιού, μοντέρνα, κλασικά για κάθε γούστοΤραπεζάκια Σαλονιού

Ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων, επένδυσης, με αποθηκευτικούς χώρους

Για κάθε σπίτι, για γραφείο, για χολ.

Τραπεζάκι σαλονιού vive, Porto, τραπεζάκι σαλονιού smart με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους. Τραπέζια σαλονιού Oggi με τζάμι, τραπεζάκια nufaro με κομψά συρτάρια και αποθηκευτικό χώρο, ενώ κάθε τραπεζάκι nufaro, έχει τον τρόπο να εμφανίζει άλλο ένα μικρότερο τραπεζάκι από κάτω. Μιλάμε δηλαδή για διπλό τραπεζάκι σαλονιού, ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο. Το τοποθετείτε όπου επιθυμείτε ώστε να σας βολεύει καλύτερα, ενώ μπορείτε γρήγορα και εύκολα να το ''κρύψετε'' κάτω από το βασικό τραπέζι σαλονιού.

 

Ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού plaza και νότο, ξύλο δρυς, επένδυση με τζάμι, συνδυασμός τζαμιού με μέταλλο. Τραπεζάκια wood δρυς με μεταλλικά πόδια, κομψά και μοντέρνα για κάθε γούστο και κάθε χώρο. Πώς θα συνδυάσω το τραπέζι του σαλονιού με τον καναπέ του σαλονιού. Οι απαντήσεις, δίδονται από κοντά. Όταν δείτε όλα τα έπιπλα σαλονιού από κοντά, όταν μας περιγράψετε επαρκώς το σαλόνι σας, τον καναπέ σας, ή μας δείξετε φωτογραφίες, ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα σας αφήσει ευχαριστημένους.

 

Τραπεζάκια brio, time. Επιλέξτε από τεράστια ποικιλία το τραπεζάκι με πόδια-βάση γυάλινη, πόδια από τζάμι.