έπιπλα υπνοδωματιο


Έπιπλα Υπνοδωματίου Σώρρας - Εξυπηρετούμε όλα τα βόρεια προάστια, Το κέντρο της Αθήνας, τα Νότια Προάστια, Όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.

Η επιχείρηση επίπλων Σώρρας από το 1983 Δίπλα σας..

Σε κάθε μέρος και σημείο της Ελλάδας θα βρείτε μοναδικά κομμάτια, σπίτια, γραφεία και εταιρείες που έχουμε ντύσει...

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και εσείς αγαπάτε το σπίτι σας. Ελάτε να βρούμε μαζί αυτό που επιθυμείτε και θέλετε, ότι πιο μοντέρνο ταιριάζει στο δικό σας γούστο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  • ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΣ ΣΤΑ 110 ΕΥΡΩ!!!!
  • ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΣ 180 ΕΥΡΩ!!!!!!

Κρεβατοκάμαρες-Συνθέσεις κρεβατοκάμαρας

Δείτε και βρείτε, το σετ κρεβατοκάμαρας που επιθυμείτε, την κρεβατοκάμαρα με την επένδυση που θέλετε. Στα χρώματα και στις τιμές, μέσα από ένα μεγάλο εύρος επιλογών. Ελάτε στο εκθεσιακό κέντρο επίπλων, να σας βοηθήσουμε ώστε να επιλέξετε το κρεβάτι που θέλετε.

Η επένδυση ξύλου για την κρεβατοκάμαρά σας θα είναι από οξιά, βελανιδιά, δρυ καθώς και ελιά.

Μαζί με το κρεβάτι σας, επιλέξτε το στρώμα της αρεσκείας σας, ανατομικό ή ορθοπεδικό για το υπνοδωμάτιό σας.

Θα βρείτε επίσης, έπιπλα και σετ επίπλων για το υπνοδωμάτιό σας σε εξαιρετικές τιμές και σαφώς για το γούστο σας.

Σε όλες τις συνθέσεις κρεβατοκάμαρας, θα βρείτε το σετ που σας ταιριάζει, κομοδίνο, στο χρώμα και το μέγεθος που θέλετε. Πλήρως μοντέρνα έπιπλα για κάθε υπνοδωμάτιο.

Τουαλέτα από επένδυση ξύλου που θέλετε καθώς και μοντέρνες τουαλέτες για κάθε υπνοδωμάτιο. Έπιπλα τηλεόρασης για το υπνοδωμάτιό σας.

Κρεβατοκάμαρες υπνοδωματίου - Συνθέσεις κρεβατοκάμαρας υπνοδωμάτιο, έπιπλα υπνοδωματίου. Έπιπλο κομοδίνο υπνοδωματίου, έπιπλο τηλεόρασης για υπνοδωμάτιο. Τουαλέτα με καθρέπτη για υπνοδωμάτιο.
Κρεβατοκάμαρες υπνοδωματίου - Συνθέσεις κρεβατοκάμαρας υπνοδωμάτιο

Έπιπλα τηλεόρασης Υπνοδωμάτιο

Βρείτε ποικιλία από έπιπλα τηλεόρασης για το υπνοδωμάτιό σας, για τον προσωπικό σας χώρο. Επιλέξτε έπιπλα τηλεόρασης μοντέρνα και κλασικά για το υπνοδωμάτιό σας.

Συνδυάστε συνθέσεις επίπλων τηλεόρασης καθώς και άλλων χρήσεων για το υπνοδωμάτιό σας. Όπως Σύνθεση υπνοδωματίου με αποθηκευτικούς χώρους. Συρταριέρες υπνοδωματίου με βάση για τηλεόραση. Ράφια και βιβλιοθήκες με θέση πάντοτε για την τηλεόρασή σας.Κομοδίνα υπνοδωματίου

Βρείτε στο εκθεσιακό μας κέντρο το κομοδίνο της επιλογής σας, στο χρώμα που θέλετε και επιθυμείτε, στην τιμή που βαστάει η τσέπη σας καθώς στις διαστάσεις, στο στυλ και στην επένδυση ξύλου της αρεσκείας σας.

Τουαλέτες υπνοδωματίου με επένδυση ξύλου μεγάλης και ευρείας επιλογής, δρυς, ελιά, καρυδιά, μελαμίνη. Μοναδικά χρώματα. Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε και βρείτε την τουαλέτα υπνοδωματίου με καθρέπτη ή χωρίς καθρέπτη. Κάντε την επιλογή σας στην διάσταση που θέλετε. Μοντέρνες συνθέσεις υπνοδωματίου. Μοντέρνα έπιπλα υπνοδωματίου.

Δείτε σε και έπιπλα υπνοδωματίου - Δείτε κρεβατοκάμαρες join και τουαλέτες join σε κάθε σύνθεση κρεβατοκάμαρας join και άλλες επιλογές σε σετ κρεβατοκάμαρας υπνοδωματίου.

Μην ξεχνάτε συρταριέρες υπνοδωματίου και διάφορα έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους. Έξυπνες λύσεις με έπιπλα κομψά και μοντέρνα, απόλυτα χρήσιμα για να αποθηκεύσετε τα πράγματα που επιθυμείτε.

Βρείτε εύκολα το εκθεσιακό μας κέντρο στο Γαλάτσι, την επιχείρηση επίπλων μας και επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε για το υπνοδωμάτιό σας.

συνθέσεις υπνοδωματίου κομοδίνο, κομοδίνο join, κομοδίνο δρυς, κομοδίνο ελιά, κομοδίνο μοντέρνο, κομοδίνο συρτάρια, κομοδίνο ψηλό, κομοδίνο οξιά, κομοδίνο ελιά. Έπιπλα Σώρρας Βόρεια Προάστια Γαλάτσι
Μοναδικές συνθέσεις υπνοδωματίου - Κομοδίνα - Δείτε κομοδίνα στα σετ κρεβατοκάμαρας


Τουαλέτες υπνοδωματίου, συρταριέρες υπνοδωματίου, κομοδίνα υπνοδωματίου, κρεβάτια υπνοδωματίου, ντουλάπες κομψές και μοντέρνες για κάθε υπνοδωματίου. Γραφεία υπνοδωματίου, συνθέσεις υπνοδωματίου για κάθε χώρο στο υπνοδωμάτιο.

Βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας, στις διαστάσεις που ταιριάζουν στο δωμάτιό σας, για κάθε έπιπλο. Μοντέρνα κομψά καθώς και κλασσικά έπιπλα υπνοδωματίου.

Μοναδικές λύσεις σε έπιπλα για κάθε υπνοδωμάτιο, για τον πιο προσωπικό σας χώρο..

Νιώστε άνετα και όμορφα στο υπνοδωμάτιό σας...


Κατάστημα Επίπλων Σώρρας

Συρακουσών 51-53

Γαλάτσι

Περιοχή Λαμπρινή

Τ.Κ 111 42 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2224163 και 6977707085