διπλα κρεβατια μεταλλικα


Κρεβάτια-κρεβατοκάμαρες-Κρεβάτια μονά στο χρώμα που θέλετε
Κρεβάτια-κρεβατοκάμαρες-Κρεβάτια μονά στο χρώμα που θέλετε

Επιλέξτε το διπλό σιδερένιο-μεταλλικό διπλό κρεβάτι της αρεσκείας σας, στο χρώμα που θέλετε. Διαστάσεις στρωμάτων linea καθώς και απλών στρωμάτων 1,60 επί 2,00.

Μοναδικές τιμές και μοναδικές προσφορές για κάθε διπλό κρεβάτι σιδερένιο. Η επιλογή των στρωμάτων είναι το καλύτερο δυνατό να είναι της linea strom, με εγγύηση ετών, γραπτό χαρτί linea και εγγύηση.

Η εταιρεία μας προσπαθεί να κρατάει τις τιμές λογικές, για την πραγματικότητα του σήμερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την όποια διευκρίνηση.

Ρωτήστε μας λεπτομέρειες για το προϊόν που θέλετε, για κάθε διπλό κρεβάτι σιδερένιο. με επένδυση του χρώματος της αρεσκείας σας, ταιριάζει σε κάθε χώρο. Μοντέρνα σιδερένια κρεβάτια από την επιχείρηση επίπλων Σώρρας.

 

Επικοινωνία Μαζί μαςΕπιλέξτε διπλά κρεβάτια της επιθυμίας σας, στα χρώματα που θέλετε, στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Τα διπλά κρεβάτια από οξιά, κρεβάτια διπλά σιδερένια, κρεβάτια διπλά λακαριστά. Κρεβάτια με στρώμα και υπόστρωμα. Κεφαλάρι για διπλό κρεβάτι. Στην εταιρεία μας θα βρείτε κρεβάτια φθηνά μεταλλικά και κρεβάτια διπλά μεταλλικά σε εύρος τιμών - Σχέδια vintage, χαμηλά σιδερένια κρεβάτια και ψηλά σε διάφορα σχέδια.

Κρεβάτι σιδερένιο με σχέδιο διπλό, χωράει στρώμα 1,60 επί 2,00 - Διπλό κρεβάτι μεγάλης αντοχής. Ελάτε να βρούμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο υπνοδωμάτιό σαςΣυνδυάστε χώρους δωματίου με μονό και διπλό κρεβάτι. Στην εταιρεία επίπλων Σώρρας με έδρα στο Γαλάτσι θα βρείτε πολλές ιδέες για κρεβάτια τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε, στις διαστάσεις που επιθυμείτε, στο χρώμα που ορίσετε, σε όποια διάσταση θέλετε.

Οι τιμές της Sorras Έπιπλα είναι πλήρως ανταγωνιστικές. Μην ξεχνάτε τις προσφορές μας.

Οξιά - δρυς - μελαμίνη για κάθε κρεβάτι Μονό, διπλό, υπέρδιπλο.

Κρεβάτι σιδερένιο, χρώμα χρυσού που κάθεται πολύ καλά σε κάθε υπνοδωμάτιο. Μέγεθος στρώματος για το κρεβάτι 1,60 επί 2,00. Κρεβάτια υπνοδωματίου με αποθηκευτικούς χώρους. 

 

Κρεβάτι διπλό μεταλλικό σε χρώμα χρυσού με σχέδια - Συνδυάστε το κρεβάτι με στρώμα linea  - linea strom
Κρεβάτι διπλό μεταλλικό σε χρώμα χρυσού με σχέδια - Συνδυάστε το κρεβάτι με στρώμα linea - linea strom


 

 


 

 


Διπλό κρεβάτι σιδερένιο-μεταλλικό με σχήματα, μοναδικές τιμές, ποικιλία χρωμάτων
Διπλό κρεβάτι σιδερένιο-μεταλλικό με σχήματα, μοναδικές τιμές, ποικιλία χρωμάτων

Κρεβάτι σιδερένιο με επένδυση-κεφαλάρι ύφασμα, όμορφο, κομψό και μοντέρνο σε τιμή προσιτή, όπως κάθε κρεβάτι της εταιρείας μας, σε διαστάσεις για στρώμα 1,60 επί 2,00. Δημιουργήστε το κρεβάτι και την σύνθεση κρεβατοκάμαρας που επιθυμείτε.

Βρείτε το κρεβάτι της επιλογής σας με μεταλλικό σκελετό.

Ρωτήστε μας τιμή για διπλά σιδερένια-μεταλλικά κρεβάτιαΚρεβάτι διπλό, μέγεθος στρώματος 1,60 επί 2,00, απολύτως κομψό και τιμή μοναδική. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε κόστος κρεβατιού. Κρεβάτια με σιδερένιο σκελετό και με τάβλες ή χωρίς

Προτεινόμενα στρώματα για κάθε διπλό κρεβάτι μεγέθους 1,60 επί 2,00 LINEA STROM - Δείτε εδώ στρώματα Linea.

Ρωτήστε μας τιμή για διπλά σιδερένια-μεταλλικά κρεβάτια

Κρεβάτι μεταλλικό-σιδερένιο διπλό σε διχρωμία
Κρεβάτι μεταλλικό-σιδερένιο διπλό σε διχρωμία


Κρεβάτι διπλό μεταλλικό σε χρώμα σκούρο γκρι
Κρεβάτι διπλό μεταλλικό σε χρώμα σκούρο γκρι

Διπλό κρεβάτι σιδερένιο, κομψό και μοντέρνο, διαστάσεις για το στρώμα 1,60 επί 2,00. Επιλέξτε στρώματα linea, μοναδικά με εγγύηση και πλήρως ανθεκτικά για μια ζωή.

Μην ξεχνάτε τις προσφορές της εταιρείας επίπλων Σώρρας στην κατηγορία Έπιπλα προσφορές.

Θα βρείτε και κρεβάτια σε προσφορά και μοναδικά έπιπλα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Ρωτήστε μας τιμή για διπλά σιδερένια-μεταλλικά κρεβάτιαΔιπλό κρεβάτι σιδερένιο για κάθε κρεβατοκάμαρα, πλήρως κομψό και μοντέρνο, διαστάσεις για το στρώμα 1,60 επί 2,00. Επιλέξτε για κάθε διπλό κρεβάτι στρώμα linea, μοναδική ποιότητα, εγγύηση ετών. Πραγματική επένδυση για το κρεβάτι σας. - Διπλά μεταλλικά κρεβάτια, σιδερένιος σκελετός, κρεβάτια με διάφορα κομψά σχέδια και όμορφο κομψό design. Με τάβλες ή χωρίς.  Κρεβάτια που συνδυάζονται με στρώματα λίνεα. Εργοστασιακές προσφορές και τιμές.

Διπλό μεταλλικό κρεβάτι σε χρώμα μαύρο
Διπλό μεταλλικό κρεβάτι σε χρώμα μαύρο