συνθεσεισ τραπεζαριασ

Σετ Τραπεζαρίας

ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Μεγάλο εύρος τιμών, σε κάθε σετ-σύνθεση τραπεζαρίας.

Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε μοναδικές τιμές για κάθε σετ τραπεζαρίας στο εκθεσιακό μας κέντρο.


Συνθέσεις τραπεζαρίας - Επιλέξτε κομψά και μοντέρνα σετ τραπεζαρίας. Συνθέσεις Eros. Διακοσμήστε τον χώρο σας με έπιπλα τραπεζαρίας των καλύτερων σχεδιαστών, στο χρώμα και τις διαστάσεις που θέλετε. Τραπεζαρία Eros, ένα κομψότατο κομμάτι, δρυς, οξιά, δρυς, μελαμίνη.

Επιλέξτε επένδυση ξύλου για την τραπεζαρία σας.

Μοναδικές τιμές, πλήρως ανταγωνιστικές.

Επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε, στα χρώματα που επιθυμείτε και στην επένδυση ξύλου της αρεσκείας σας.

Τραπεζαρίες Ορθογώνιες, τραπεζαρίες σε σχήμα οβάλ, σε πολλά σχήματα, απολύτως κομψά και μοντέρνα. Στρογγυλές τραπεζαρίες για το σαλόνι.Τραπεζαρία GLAMOUR - Σετ τραπεζαρίας, Τραπεζαρία μπουφέ με καθρέπτη, βιτρίνα βιβλιοθήκη με ράφια, ελιά, δρυς, οξιά, καρυδιά. Όλες οι συνθέσεις τραπεζαρίας και όλες οι ιδέες για τα έπιπλα τραπεζαρίας στην επιχείρηση επίπλων Σώρρας. Βόρεια Προάστια, Νότια προάστια, Γαλάτσι, Νέα Χαλκηδόνα, Έπιπλα Αθήνα. Νέα φιλαδέλφεια.

Επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε, στα χρώματα που επιθυμείτε και στην επένδυση ξύλου της αρεσκείας σας.

 Τραπεζαρία ΑΜΟΡΕ-AMORE, Τραπεζαρία μπουφέ με καθρέπτη, βιτρίνα βιβλιοθήκη με ράφια, ελιά, δρυς, οξιά, καρυδιά. Όλες οι συνθέσεις τραπεζαρίας και όλες οι ιδέες για τα έπιπλα τραπεζαρίας στην επιχείρηση επίπλων Σώρρας. Βόρεια Προάστια, Νότια προάστια, Γαλάτσι, Νέα Χαλκηδόνα, Έπιπλα Αθήνα. Νέα φιλαδέλφεια. Τραπεζαρίες μοντέρνες και κλασικές σε στυλ.  Σετ τραπεζαρίας

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας κλασικό ή μοντέρνο με τις τραπεζαρίες και συνθέσεις τραπεζαρίας που προτείνουμε. Εξαιρετικά υλικά και ευκολίες πληρωμής. Στο χρώμα που επιθυμείτε και στα μέτρα-διαστάσεις που θέλετε.

Έπιπλα Σώρρας - Εκθεσιακό Κέντρο στο Γαλάτσι - Βρείτε μας εύκολαΤραπεζαρία AMORE-ΑΜΟΡΕ, Τραπεζαρία μπουφέ με καθρέπτη, βιτρίνα βιβλιοθήκη με ράφια, ελιά, δρυς, οξιά, καρυδιά. Όλες οι συνθέσεις τραπεζαρίας και όλες οι ιδέες για τα έπιπλα τραπεζαρίας στην επιχείρηση επίπλων Σώρρας.

Τραπεζαρίες μοντέρνες και κλασικές σε στυλ. 

Επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε, στα χρώματα που επιθυμείτε και στην επένδυση ξύλου της αρεσκείας σας. Σετ τραπεζαρίας AMORE AMORE

 

Επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε, στα χρώματα που επιθυμείτε και στην επένδυση ξύλου της αρεσκείας σας.

Τραπεζαρίες Ορθογώνιες, τραπεζαρίες σε σχήμα οβάλ, σε πολλά σχήματα, απολύτως κομψά και μοντέρνα. Στρογγυλές τραπεζαρίες για το σαλόνι.Τραπεζαρία VIVE - Τραπεζαρία-σύνθεση τραπεζαρίας, Τραπεζαρία μπουφέ, βιτρίνα βιβλιοθήκη με ράφια, ελιά, δρυς, οξιά, καρυδιά.  

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας κλασικό ή μοντέρνο με τις τραπεζαρίες και συνθέσεις τραπεζαρίας που προτείνουμε. 

 

Set τραπεζαρίας vive

 

Επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε, στα χρώματα που επιθυμείτε και στην επένδυση ξύλου της αρεσκείας σας.
Τραπεζαρία Mossa-Συνθέσεις τραπεζαρίας Mossa - Τραπεζαρία GLAMOUR, Τραπεζαρία μπουφέ με καθρέπτη, βιτρίνα βιβλιοθήκη με ράφια, ελιά, δρυς, οξιά, καρυδιά. Όλες οι συνθέσεις τραπεζαρίας και όλες οι ιδέες για τα έπιπλα Τραπεζαρίες μοντέρνες και κλασικές σε στυλ. 

Επιλέξτε κλασικό ή μοντέρνο στυλ με τις τραπεζαρίες και συνθέσεις τραπεζαρίας - Σετ τραπεζαρίας που προτείνουμε. 

Τραπεζαρίες Ορθογώνιες, τραπεζαρίες σε σχήμα οβάλ, σε πολλά σχήματα, απολύτως κομψά και μοντέρνα. Στρογγυλές τραπεζαρίες για το σαλόνι.

Mossa στυλ μοντέρνο και σύνθεση μοντέρνα, μοναδική, κομψή, με βάση λευκή. Μία σύνθεση που χρησιμοποιείται σε πολλά σημεία του σπιτιού, του γραφείου και σε πολλούς χώρους. Επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε.

Έπιπλα Σώρρας - Εκθεσιακό Κέντρο στο Γαλάτσι - Βρείτε μας εύκολα


Τραπεζαρίες Ορθογώνιες, τραπεζαρίες σε σχήμα οβάλ, σε πολλά σχήματα, απολύτως κομψά και μοντέρνα. Στρογγυλές τραπεζαρίες για το σαλόνι.

Κομψές γραμμές και εύρος επιλογών σε κάθε σετ τραπεζαρίας


Τραπεζαρία-σύνθεση τραπεζαρίας DOLCE. Εξαιρετικό κομμάτι, μοντέρνο, μοναδικό, κομψό, όμορφο και κυριλάτο. Σύνθεση ξύλου τραπεζαρίας, δρυς, οξιά, βελανιδιά, λάκα, μελαμίνη. Μοναδικές τιμές, εξαιρετική ποιότητα. Ευκολίες πληρωμής ανάλογα με την σύνθεση και την τραπεζαρία που σας ταιριάζει.Τραπεζαρία-σύνθεση τραπεζαρίας Plaza. Τραπεζαρίες και συνθέσεις τραπεζαρίας plaza, μοντέρνες συνθέσεις τραπεζαρίας. Τραπεζαρίες μοντέρνες

Δρυς, οξιά, βελανιδιά, λάκα, μελαμίνη. Σετ τραπεζαρίας Plaza


Ευκολίες πληρωμής ανάλογα με την σύνθεση και την τραπεζαρία που σας ταιριάζει σε κάποια σετ. Πλήρως ανταγωνιστικές τιμές για κάθε μοντέρνα τραπεζαρία στο χρώμα που θέλετε, στο μέγεθος και τις διαστάσεις που επιθυμείτε. 

Οι φωτογραφίες από τις τραπεζαρίες της εταιρείας μας, είναι μόνον ενδεικτικές. Για την πλήρη παρουσίαση, κάθε τραπεζαρίας, καθώς και σύνθεσης τραπεζαρίας, ελάτε στην έκθεση επίπλων μας, γρήγορα και εύκολα.

Τραπεζαρίες capri, συνθέσεις capri - Κάθε τραπεζαρία στο ξύλο και στα μέτρα-μέγεθος-διαστάσεις που θέλετε.
Κομψές μοντέρνες τραπεζαρίες Tempo, συνθέσεις τραπεζαρίας Tempo. Μοναδικός σχεδιαστικός ρυθμός, ξύλο της επιλογής σας. Οι τραπεζαρίες που διαθέτει το κατάστημα επίπλων μας, απαρτίζονται από: Ξύλο δρυς, ξύλο οξιάς, ξύλο-μελαμίνη. Ξύλο βελανιδιά. Επένδυση χρώματος πολλών επιλογών. Μοντέρνα σχήματα, μοντέρνες τραπεζαρίες. Ανταγωνιστικές τιμές - Δείτε τα όλα στο εκθεσιακό μας κέντρο επίπλων στο Γαλάτσι.


Κομψές μοντέρνες τραπεζαρίες Fino, συνθέσεις τραπεζαρίας Fino. Μοναδικός σχεδιαστικός ρυθμός, ξύλο της επιλογής σας. Οι τραπεζαρίες που διαθέτει το κατάστημα επίπλων μας, απαρτίζονται από: Ξύλο δρυς, ξύλο οξιάς, ξύλο-μελαμίνη.

Τραπεζαρίες με προέκταση. Έξυπνο και ωφέλιμο.Κομψές μοντέρνες τραπεζαρίες Prado, συνθέσεις τραπεζαρίας Prado. Μοντέρνες πρωτότυπες τραπεζαρίες και συνθέσεις τραπεζαρίας - Ξύλο της επιλογής σας. Οι τραπεζαρίες που διαθέτει το κατάστημα επίπλων μας, απαρτίζονται από: Ξύλο δρυς, ξύλο οξιάς, ξύλο-μελαμίνη. Σε κάποια κομμάτια τραπεζαρίας και συνθέσεις μπορείτε να επιλέξετε το ξύλο της επιλογής σας και το χρώμα. Κάποια άλλα έργα, είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του εργοστασίου.


Τραπεζαρία Pass, επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε, στα χρώματα που επιθυμείτε και στην επένδυση ξύλου της αρεσκείας σας.Κομψές μοντέρνες τραπεζαρίες Otiimo, συνθέσεις τραπεζαρίας Otiimo. Μελαμίνη, δρυς, λάκα.

Συνθέσεις τραπεζαρίας, μπουφές και μοντέρνες σχεδιαστικές ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σύνθεση τραπεζαρίας, καρέκλες της επιλογής σας για τραπεζαρία της επιθυμίας σας. Συνδυάστε τα έπιπλα τραπεζαρίας, μπουφέ, τύπου καρέκλας που επιθυμείτε.Κομψές μοντέρνες τραπεζαρίες wood, συνθέσεις τραπεζαρίας wood. Μοναδικός σχεδιαστικός ρυθμός, ξύλο της επιλογής σας. Οι τραπεζαρίες που διαθέτει το κατάστημα επίπλων μας, απαρτίζονται από: Ξύλο δρυς, ξύλο οξιάς, ξύλο-μελαμίνη. Κομψά και μοντέρνα έπιπλα τραπεζαρίας.


Κομψές μοντέρνες τραπεζαρίες, συνθέσεις τραπεζαρίας. Μοναδικός σχεδιαστικός ρυθμός, ξύλο της επιλογής σας. Οι τραπεζαρίες που διαθέτει το κατάστημα επίπλων μας, απαρτίζονται από: Ξύλο δρυς, ξύλο οξιάς, ξύλο-μελαμίνη. Κλασσική και συνάμα μοντέρνα τραπεζαρία και μπουφέ. Μοναδική επένδυση ξύλου τραπεζαρίας. Το μοτίβο μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας. Ελάτε να βρούμε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.Μοντέρνες Τραπεζαρίες Nuovo, με βάση στηρίγματος μεταλλική. Μοναδικά κομμάτια Nuovo σε διάφορα χρώματα. Απόλυτα κομψό και μοντέρνο δημιούργημα.Μοντέρνες Τραπεζαρίες Μαχχ, με βάση στηρίγματος μεταλλική. Μοναδικά κομμάτια Μαχχ σε διάφορα χρώματα. Απόλυτα κομψό και μοντέρνο δημιούργημα.

Όλες οι τραπεζαρίες βγαίνουν στο μέγεθος-διαστάσεις που θέλετε, στα χρώματα που επιθυμείτε, στο ξύλο που ποθείτε.Μοντέρνες Τραπεζαρίες Decor, με βάση στηρίγματος γυαλί και μέταλλο. Μοναδικά κομμάτια Decor σε διάφορα χρώματα. Απόλυτα κομψό και μοντέρνο δημιούργημα.Flat τραπεζαρία δρυς ξύλο επένδυση. Κομψή, μοντέρνα, εντυπωσιακή σύνθεση τραπεζαρίας.


ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ BRAVO

Μοναδικό desing, Άψογο στυλ που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση Επικοινωνήστε γρήγορα και εύκολα μαζί μας
Τραπεζαρία Σαλονιού

Βρείτε όλα τα ήδη τραπεζαρίας, με βάση ξύλου. Τραπεζαρίες με ξύλο δρυς, τραπεζαρίες οξυα, τραπεζαρίες με καρυδιά.

Βρείτε και δείτε όλα τα σχέδια τραπεζαρίας, στο μέγεθος που επιθυμείτε, σε τιμές μοναδικές από την εταιρεία Σώρρας στο Γαλάτσι.

Μοναδικό σύγχρονο αλλά και κλασσικό design για κάθε γούστο και κάθε χώρο.

Επιλέξτε τραπεζαρίες με βάση ξύλου και τζάμι χονδρό και πλήρως στιβαρό.

Τραπεζαρία σαλονιού, τραπεζαρία ξύλινη σαλόνι, τραπεζαρία εξαθέσια, έπιπλα σαλονιού τραπεζαρίες
Τραπεζαρία σαλονιού

 ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ PLAZA - Μοναδική και απόλυτα κομψή.

 

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια επικοινωνήστε μαζί μας

 

Δείτε και βρείτε ποικιλία από τραπεζαρίες σαλονιού και μπουφέ σε πολλά χρώματα και σχέδια. Μοναδικό desing, τέλεια εφαρμογή σε κάθε χώρο για κάθε γούστο και σε τιμές πλήρως ανταγωνιστικές. Βρείτε τραπεζαρίες στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Τραπεζαρίες σε δρυς, τραπεζαρίες λάκα. Τραπεζαρίες με επέκταση για να προσαρμόζεται το μέγεθος όπως εσείς επιθυμείτε.

Η εταιρεία Έπιπλα Σώρρας με έδρα το Γαλάτσι, φροντίζει για εσάς από το 1983.

Με εμπειρία στο χώρο της επίπλωσης της τραπεζαρίας.

Δείτε κάποια κομμάτια-έργα μας, επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε και που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.

Η Εταιρεία Επίπλων μας εξυπηρετεί όλα τα βόρεια προάστια, τα δυτικά προάστια


Συνδυάστε σετ τραπεζαρίας, με μπουφέ, βιβλιοθήκη σαλονιού, καθρέπτη για μπουφέ. Καρέκλες τραπεζαρίας.

Η εταιρεία επίπλων μας σας προτείνει πραγματικές λύσεις σε κάθε σύνθεση τραπεζαρίας, με μπουφέ, καρέκλες, πολυθρόνες, σύνθετο και βιτρίνα-βιβλιοθήκη.

Εδρεύουμε στο Γαλάτσι από το 1983 και Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα, την Αττική καθώς και όλη την Ελλάδα.